Byggtjänster & renovering i Umeå

På Bygg & Målerigruppen utför vi alla olika sorters renoveringsarbeten och byggtjänster, stora som små, för både privatpersoner och företag. Vår breda kompetens och erfarenhet gör oss till det självklara valet för alla dina bygg- och renoveringsprojekt i Umeå. Oavsett om du ska göra en omfattande renovering av hela ditt hem, byta kök, renovera badrummet, byta golv på kontoret eller göra en takrenovering, kan vi hjälpa dig.

Renovera hus eller lägenhet

Dags att renovera? Vare sig du vill byta kök, renovera badrummet, vill ha en utbyggnad eller totalrenovera ditt hus hjälper vi dig hela vägen.  

Stor husutbyggnad mot befintligt timmerhus.
Husutbyggnad av byggfirma i Umeå.

Ombyggnation och tillbyggnad

Vill du bygga ut ditt hus? Vi har stor erfarenhet och bred expertis när det kommer till att utföra olika sorters ombyggnader och tillbyggnader och samordnar hela projektet från början till slut.

Nybyggnation & totalentreprenad

Går du i tankarna om att bygga nytt hus? Vi hjälper dig från start till mål när det gäller nybyggnationer och totalentreprenader och sköter all samordning med övriga yrkesgrupper. Vi är din pålitliga partner genom hela byggprocessen.

Modernt badrum efter badrumsrenovering i Umeå.

Våra byggtjänster

Vi utför alla typer av byggtjänster och renoveringsarbeten både invändigt och utvändigt. Vi är din pålitliga partner för alla typer av byggtjänster i Umeå och garanterar arbeten utförda med hög kvalitet och noggrannhet. Bland annat kan vi hjälpa dig med:

Helhetslösningar efter dina behov

Vi erbjuder helhetslösningar efter dina behov och tar hand om hela byggprojektet – från start till mål. Vi skapar även skräddarsydda lösningar som är anpassade efter dig och dina behov och önskemål. Med vår kompetens och erfarenhet kan du luta dig tillbaka och låta våra erfarna och professionella snickare i Umeå sköta jobbet!

Kontakta oss för byggtjänster i Umeå

Oavsett om du har ett stort företagsprojekt eller ett mindre privat projekt på gång, kan vi på Bygg & Målerigruppen hjälpa dig med det. Vi kan hjälpa dig med alla typer av byggprojekt! Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och mål och få ett kostnadsfritt prisförslag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina byggvisioner!

Vanliga frågor och svar om våra byggtjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av byggtjänster som nybyggnation, köksrenoveringar, badrumsrenoveringar, ombyggnationer, takarbeten, fasadrenoveringar och mycket mer. Kontakta oss för att diskutera dina specifika byggbehov.

Tiden det tar att slutföra en renovering varierar beroende på projektets omfattning. Mindre projekt kan ta några veckor, medan större renoveringar eller nybyggnationer kan ta flera månader. Vi ger dig en tydlig tidsram när vi diskuterar ditt projekt.

Ja, vi arbetar endast med pålitliga underleverantörer i Umeå. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitetsarbete och resultat som håller över tid.

Självklart! Vi erbjuder kostnadsfria offerter för ditt specifika byggprojekt.

Kostnaden för att totalrenovera ett hus varierar beroende på en mängd olika faktorer som husets storlek, omfattningen av renoveringsarbetet, materialval, arbetskraftskostnader och så vidare. Det är därför svårt att ge en exakt kostnad utan att ha specifika detaljer om projektet. Kontakta gärna oss för en kostnadsfri offert för att få veta mer!

Nyproduktion innebär att vi bygger ett helt nytt hus eller byggnad från grunden. Totalentreprenad innebär att vi har det övergripande ansvaret för hela byggprocessen och samordnar alla yrkesgrupper som är involverade i projektet, oavsett om det är en nybyggnation eller en ombyggnad.

En ombyggnation innebär att ändra eller uppdatera befintliga utrymmen, medan en tillbyggnad innebär att skapa helt nya utrymmen som ansluter till det befintliga huset.

Vi utför allt från mindre rivningar som att ta bort väggar, till större projekt som att riva hela byggnader för nybyggen.

Om dina fönster är gamla, dragiga eller svåra att öppna och stänga kan det vara dags att byta till nya fönster för energieffektivitet och komfort.

Du kan kontakta oss genom att ringa 090 206 56 50, mejla oss på info@bmgumea.se eller skicka en offertförfrågan via vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera dina byggbehov i Umeå.

Golvslipning är ett kostnadseffektivt sätt att förnya ditt golv och ge det en fräsch look. Det är också mer miljövänligt än att byta ut golvmaterialet.

För att få hjälp med byggtjänster och renovering i Umeå är du varmt välkommen att kontakta oss på 090 – 206 56 50 eller info@bmgumea.se. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med alla dina byggbehov! 

Behöver du hjälp med renovering i Umeå?

Oavsett storlek på projekt – varmt välkommen att kontakta oss på Bygg & Målerigruppen i Umeå! 

Denna webbplats använder cookies. För att läsa mer klicka här.