Måleri & tapetsering i Umeå

På Bygg & Målerigruppen har vi flera års erfarenhet inom måleri och kan hjälpa till med allt från invändig och utvändig målning till tapetsering och vävsättning. Oavsett om ditt projekt är en omfattande renovering eller bara en uppfräschning av ett rum, sätter vi lika stor passion och omsorg i varje arbete vi utför. Vi tar hand om alla dina måleriprojekt, stora som små! Vårt mål är att leverera resultat av högsta kvalitet och vi skapar anpassade lösningar efter dina specifika behov och önskemål.

 

Invändigt måleri

Vi målar väggar, tak och golv i din bostad, företagslokal eller fritidshus i den färg du vill. Vare sig du har en tydlig vision eller behöver professionell vägledning när det gäller färgval och finish, hjälper vårt erfarna team dig. Vi sätter alltid kunden i fokus och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. 

Lokal- och kontorsmåleri i Umeå av målerifirma
Målning av gult putshus på Sofiehem, Umeå

Utvändigt måleri

Dags att måla om huset? Ge ditt hus ett riktigt lyft med utvändigt måleri med Bygg & Målerigruppen! Vi utför utvändig målning av fasader, väggar och tak och garanterar ett hållbart och kvalitativt resultat.

Tapetsering

Funderar du på att tapetsera om? Vi utför tapetsering på bästa sätt i Umeå med omnejd.  

Måleri och tapetsering med Bygg och Målerigruppen i Umeå

Våra måleritjänster

Vi utför alla typer av måleritjänster, bland annat:

Vi är din pålitliga partner för alla dina måleribehov i Umeå.

Kvalitet och service

Vi kompromissar aldrig när det kommer till kvalitet och garanterar att varje måleriuppdrag utförs med högsta standarden. När du anlitar oss på Bygg & Målerigruppen kan du vara säker på att dina nymålade rum kommer vara både estetiskt tilltalande och hållbara. Med flera års gedigen erfarenhet inom måleribranschen är vi din pålitliga partner när det kommer till måleri i Umeå. 

Letar du måleri i Umeå?

Tveka inte att kontakta oss! Våra professionella målare har arbetat med ett brett spektrum av måleriprojekt och har den kompetens och kreativitet som krävs för att ta itu med alla dina måleribehov. Vi erbjuder professionell målning av radhus, villor, lägenheter och andra typer av lokaler för hem och företag. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med alla dina måleribehov i Umeå!

Vanliga frågor och svar om måleri

Vi erbjuder en rad olika tjänster som inomhus- och utomhusmålning, målning av våtutrymmen, målning av nyproduktion, vävsättning, trappmålning och mycket mer.

Inomhusmålning fokuserar på att måla ytor inomhus som väggar, tak, snickerier och dörrar. Utomhusmålning avser målning av bland annat husfasader och staket och målning på trä, betong, tegel och så vidare.

Färgvalet beror på dina preferenser och behoven i ditt rum. Vid önskemål kan vi hjälpa till med att ge råd om färger och att välja rätt färg utifrån din önskade atmosfär.

Målning innebär att applicera färg direkt på ytan på väggen, medan tapetsering innebär att klistra tapetrullar på väggen. Båda metoderna har sina fördelar och kan användas för att dekorera väggar.

Innan du påbörjar en målningsrenovering som du har tänkt göra själv, se till att förbereda ytan genom rengöring, spackling och grundmålning om det behövs. Täck även upp möbler och golv för att skydda dem från färgstänk.

Kostnaden för ett professionellt målningsjobb varierar beroende på projektets omfattning, ytor som ska målas, vald färg och så vidare. Kontakta oss idag för en offertförfrågan!

Tiden som krävs för att slutföra ett måleriprojekt varierar beroende på projektets storlek och komplexitet. Mindre projekt kan ta några dagar, medan större projekt kan ta veckor att färdigställa.

Skillnaden ligger i basen för färgen. Oljemålning använder oljebaserade pigment, medan vattenbaserad färg använder vatten som bas. Oljemålning har vanligtvis längre torktider och kräver lösningsmedel för rengöring, medan vattenbaserad färg torkar snabbare och kan rengöras med vatten.

Vädret kan påverka utomhusmålning genom att påverka torktider och färgens prestanda. Det är bäst att undvika att måla när det är mycket fuktigt eller extremt varmt eller kallt eftersom det kan påverka resultatet.

Tiden som krävs för att slutföra ett måleriprojekt varierar beroende på projektets storlek och komplexitet. Mindre projekt kan ta några dagar, medan större projekt kan ta veckor att färdigställa.

Penselmålning innebär att måla med en pensel för detaljerade och små ytor, medan rullmålning används för större ytor och ger vanligtvis ett jämnare resultat. Valet mellan dem beror på vad det är man ska måla.

Behöver du hjälp med måleri i Umeå?

Oavsett storlek på projekt – varmt välkommen att kontakta oss på Bygg & Målerigruppen i Umeå! 

Denna webbplats använder cookies. För att läsa mer klicka här.